Mona Mon
03-22-2010, 04:11 AM
طريقة عمل الكرواسون بدون حشو
ولكن وضعنا الجبنة الرومي في العجينة علشان يديها طعم
المقادير:
5 م ك جبن رومي مبشور
3 م ك حليب بودره
فنجان سكر
3 م ك زبده
م ك خميره
م ص بكينج بودر
كوب ماء دافئ
4 م ص زبادي
دقيق حسب العجن
الطريقه :
ما فيش اسهل منها اعجني كل المقادير في العجانه حتي تحصلي علي عجينه متماسكه لا تلتصق
و اتركيها في مكان دافئ حتي يتضاعف حجمها
ثم قومي بتشكيلها باطريقه المعروفه
و رصيها في صواني الفرن
و اتركيها مره اخري في مكان دافئ حتي يتضاعف حجمها
و اخبزيها في فرن متوسط الحراره حتي الاحمرار
و قدميها و استمتعي بالطعم الرائع للجبنه
ولكن وضعنا الجبنة الرومي في العجينة علشان يديها طعم
المقادير:
5 م ك جبن رومي مبشور
3 م ك حليب بودره
فنجان سكر
3 م ك زبده
م ك خميره
م ص بكينج بودر
كوب ماء دافئ
4 م ص زبادي
دقيق حسب العجن
الطريقه :
ما فيش اسهل منها اعجني كل المقادير في العجانه حتي تحصلي علي عجينه متماسكه لا تلتصق
و اتركيها في مكان دافئ حتي يتضاعف حجمها
ثم قومي بتشكيلها باطريقه المعروفه
و رصيها في صواني الفرن
و اتركيها مره اخري في مكان دافئ حتي يتضاعف حجمها
و اخبزيها في فرن متوسط الحراره حتي الاحمرار
و قدميها و استمتعي بالطعم الرائع للجبنه